Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor tarpen

Vrijbuiter Outdoor tarpen

Lekker schuilen voor de regen of lekker koel uit de zon met Vrijbuiter Outdoor tarpen. Het maakt niet uit of je hem gebruikt in de zomer of winter.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Een tarp die goed is afgespannen zorgt er voor dat jij comfortabel blijft. Let wel op de waterkolom van de tarpen. Sommige zijn meer geschikt voor tijdens regenbuien dan anderen. Zie je het al voor je, in de schaduw een ijskoud colaatje drinken terwijl de verzengende zon schijnt. Of lekker wakker worden van regendruppels op je tarp boven je in de open natuur. De tarp biedt jou tijdens het kamperen voldoende bescherming tegen de natuur. Hierdoor geniet je nog meer van buiten!
 
Hoe werkt dat?
Een tarp word gespannen met minimaal 2, maar meestal 4 stokken of afspanpunten gezet. Ze zijn erg geschikt als schaduwdoek of als uitbreiding van je tentuifel. Tarps worden veel gebruikt door lichtgewicht backpackers. Ze zijn licht en je hoef geen tentstokken en dergelijke mee te nemen. Je moet dan wel in een gebied met bomen zijn, of wandelstokken hebben. Daarnaast vergt het nog wel enige oefening om een tarp snel en succesvol op te zetten. Je moet altijd rekening houden met de wind, anders waait de regen zo je schuilplaatsje in!

Bij Vrijbuiter hebben we ze in allerlei soorten en maten. Bij ons kan jij dus terecht voor de tarp die jij nodig hebt!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!