39 jaar ervaring in kamperen en outdoor
Alles voor jouw outdoor- en kampeervakanties

Ga je mee op avontuur? Haal je backpack maar uit de kast, want het is tijd voor een mooie meerdaagse hike! Vrijbuiter helpt je met pakken, geeft je tips en zorgt dat je alles meeneemt wat je nodig hebt.

Trek je stoute schoenen aan, de wereld ligt aan je voeten!

Op huttentocht? Dit is de ultieme paklijst!

Als je op huttentocht gaat in het hooggebergte, kom je al snel in onherbergzame gebieden terecht. Daarop moet je voorbereid zijn. Tegelijkertijd moet je altijd onthouden dat je alle bagage die je inpakt, mee moet slepen de hoogte in. Neem dus echt alleen mee wat je nodig hebt. Samen met Lukas, een Zwitserse Alpinist, stelden wij deze ultieme paklijst samen.

Lees verder -->
activiteiten_hiken_blog-1
activiteiten_hiken_blog-2

Essentieel: een zonnebril

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begint met het verkennen van prachtige wandelpaden, een goede zonnebril mag niet ontbreken in je uitrusting. Het vinden van de juiste wandel zonnebril kan het verschil maken tussen een aangename, veilige wandeling en een vermoeiende ervaring met verblindende zonnestralen.


Lees verder -->

Voor jou geselecteerd:

 • activiteiten-backpacken-banner

  De ultieme gids voor je eerste bergwandeling

  Wandelen in de bergen biedt adembenemende uitzichten, frisse lucht en een gezonde dosis uitdaging. Om jouw eerste bergavontuur geweldig te maken, delen Vrijbuiters hun beste tips en adviezen.


 • activiteiten_hiken_korte-broeken

  Voorkom voetpijntjes

  Als je niet de juiste wandelschoenen hebt, kan dat leiden tot vervelende voetpijntjes. Hier bespreken we de meest voorkomende voetklachten tijdens het wandelen en geven we je tips om die te voorkomen. Zo wandel je pijnvrij!
 • broeken

  Vind de juiste wandelschoenen

  Een goed paar wandelschoenen is zeker geen overbodige luxe! Hoe je de schoenen kiest die het beste bij je passen? Geen nood, met dit handige stappenplan helpen wij je op pad, letterlijk 😉
 • activiteiten-hiken-banner

  5 huttentochten in Europa voor elk niveau

  Een huttentocht is één van de bijzonderste manieren om alle schoonheid van het hooggebergte te ervaren. Wij zochten de meest indrukwekkende huttentochten uit. Huttentochten voor elk niveau. Van beginners tot experts.


De Try Outside belofte van Vrijbuiter

Vrijbuiter laat je eerst lekker 14 dagen aanmodderen. Zie het als een rondje van Vrijbuiter; een proefrondje van twee weken. Bevallen ze niet? Dan mag je gratis ruilen. Oók als ze onder de modder zaten…
Je leest er hier alles over.

banner_try-outside_1
Winkels
0
Winkelmand