39 jaar ervaring in kamperen en outdoor
Alles voor jouw outdoor- en kampeervakanties

Retourneren

Retourneren en ruilen in onze megastores
Niet tevreden met je product? Geen probleem! Bij ons mag je het product tot 30 dagen en 90 dagen op alle Redwood producten na aankoop, ruilen of retourneren, mits het product nog nieuw is en in de originele verpakking zit. Retourneer of ruil van je aankoop met kassabon in één van de Vrijbuiter megastores en ontvang jouw aankoopbedrag direct retour.
  • Ga met de gekochte, onbeschadigde artikelen en in nieuwstaat verpakt met de kassabon naar een van de Vrijbuiter megastores.
  • De medewerker zal de ruiling of retour voor je verwerken, je ontvangt het aankoopbedrag direct retour of ruilt het artikel voor een ander artikel.
  • Ook afgeprijsde artikelen mogen geruild en geretourneerd worden.
  • Indien gekocht in de webshop, dan kun je je producten ook in de megastores retourneren. Neem dan uw factuur of pakbon mee. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw betaalrekening.

Redwood producten retourneren
Redwood biedt een langere retourtermijn van 90 dagen. Dus als je niet zeker bent over een product, aarzel dan niet om het te kopen; als je later besluit dat het niet nodig is voor je reis, kun je het zonder stress terugsturen.

Is je gekochte product kapot?
We vinden dit erg vervelend voor je en zoeken graag samen naar een oplossing. Heb je het product in een van onze megastores gekocht, dan kun je het beste met je artikel langs komen in de megastore. Een online aankoop gedaan? Neem in dat geval contact op met klantcontact.

Heb je een product online gekocht?
Ook webshop bestellingen kun je retourneren in één van onze Vrijbuiter megastores. De verwerking en de terugbetaling gebeurt via onze webshop. Binnen 14 dagen na retourneren ontvang je het aankoopbedrag terug op de rekening. Wil je het artikel ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat? Dan moet dit nieuwe artikel afgerekend worden in de winkel. De terugbetaling van het geruilde artikel gebeurt ook dan via de webshop en je ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening.
Stuur je je aankoop liever per post retour? Dan kun je dit het beste doen via PostNL. Vul het retourformulier volledig in, dan garanderen wij een snelle afhandeling. Vervolgens stuur je je artikel(en) inclusief ingevuld retourformulier op naar:

Vrijbuiter Webshop
Elburgplein 18
2803 PX Gouda

Nadat wij je pakketje ontvangen hebben, ontvang jij na verwerking (maximaal 14 dagen) je aankoopbedrag terug. Bewaar je verzendbewijs goed! Retourzendingen zijn op risico en op kosten van de koper.

Retourvoorwaarden voor zowel webshop als in de winkel
  • Retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop; 90 dagen op alle Redwood producten
  • Je bent in het bezit van een factuur of aankoopbewijs
  • Het artikel is compleet en in originele verpakking met aangehecht prijskaartje
  • Het artikel is in nieuwstaat
  • Bij zelfreparatie van een defect vervalt de garantie

Heb je geen retourformulier meer?
Download het formulier hier, zodat jij je retourzending alsnog in orde kunt maken.

Is er iets mis gegaan?
Vertoont het artikel gebreken of heb je een verkeerd artikel ontvangen? Stuur ons een mail naar info@vrijbuiter.nl met foto’s van de beschadiging of het verkeerd ontvangen artikel. Dan zoeken wij samen met je naar een passende oplossing. Uiteraard vergoeden we de verzendkosten als er iets is misgegaan met je bestelling.
Winkels
0
Winkelmand