39 jaar ervaring in kamperen en outdoor
Alles voor jouw outdoor- en kampeervakanties

De Try Outside belofte van Vrijbuiter

Prachtige maar prijzige wandelschoenen gezien? Twijfel je omdat je niet zeker weet of ze lekker lopen? Of goed bij jouw voeten passen? Als er nou een manier zou zijn om ze eerst buiten uit te proberen…

Perfect passend bij jou!

Op zoek naar pointers om de perfecte wandelschoen te vinden? Met ons stappenplan vind je 'm zo. Als jouw perfecte wandelschoen toch tegenvalt tijdens de uitprobeerperiode, dan komt de ervaring en kennis van onze schoenenexperts in beeld. We gaan dan op zoek naar de beste oplossing voor jou. Misschien wandel je alsnog weg met de schoenen waarop jij al buiten gelopen hebt. We zoeken samen naar aanpassingen, zoals bijvoorbeeld een zooltje, waardoor je alsnog helemaal tevreden bent.

Dón't try these at home

Vrijbuiter laat je eerst lekker 14 dagen aanmodderen. Zie het als een rondje van Vrijbuiter; een proefrondje van twee weken. Bevallen ze niet? Dan mag je gratis ruilen. Oók als ze onder de modder zaten…Na twee weken buiten lopen ze niet lekker. Wat nu?

  • Neem contact op met Vrijbuiter of kom langs in één van onze megastores en vertel ons over je try-out.
  • Onze schoenenspecialist denkt met je mee over een betere pasvorm en geeft tips.
  • Toch een ander paar? We ruilen de oude schoenen om voor een nieuwe paar of een waardebon.
Bij Vrijbuiter weten hoe we je kunnen helpen bij het vinden van jouw perfecte wandelschoen. Daarom krijg je nu bij aanschaf van een wandelschoen een testperiode van 14 dagen. Als de schoen niet bevalt, zelfs als deze buiten gebruikt is, mag je de schoenen gratis ruilen voor een ander paar of een waardebon. Zo vind je altijd de geschikte schoen!

Buitenspeelregels

Als de schoenen terug gaan naar Vrijbuiter dan wel graag zonder de modder – zorg een beetje voor je schoenen in die twee weken. Zijn de schoenen beschadigd, intensief gebruikt (denk Nijmeegse Vierdaagse) of misbruikt, dan krijg je minder geld terug dan de aankoopwaarde. Op onze retourenpagina vind je meer informatie. Deze actie geldt alleen voor schoenen die gekocht zijn in een van onze winkels en met toezegging van het personeel.

Winkels
0
Winkelmand