39 jaar ervaring in kamperen en outdoor
Alles voor jouw outdoor- en kampeervakanties

Gasflessen

Ons ruime assortiment gasflessen biedt jou de mogelijkheid om veilig en betrouwbaar te koken in de buitenlucht. Of je nu een weekendje weggaat of een lange kampeervakantie plant, onze (hervulbare) gasflessen zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van heerlijke maaltijden op de camping. Ontdek nu ons aanbod en bereid je voor op smaakvolle avonturen in de natuur!


Campingaz

CG 901 LEEG (GEEN STATIEGELD) RM/ZD

40,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Campingaz

CG 904 LEEG (GEEN STATIEGELD) ZD

63,99
Alleen beschikbaar in de winkel

Campingaz

CG 907 LEEG (GEEN STATIEGELD) ZD

69,99
Alleen beschikbaar in de winkel

Campingaz

CG 901 LEEG (GEEN STATIEGELD) GOU

41,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Campingaz

CG 907 LEEG (GEEN STATIEGELD) GOU

70,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Campingaz

CG 904 LEEG (GEEN STATIEGELD) GOU

64,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Benegaslight

10 kg Excl. Vulling Gouda

40,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Antargaz

Take 5 Excl. Vulling Gouda

25,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Benegaslight

BENEGAS 7,5KG FLES EXCL. VULLING ZA

40,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Benegaslight

BENEGAS 10KG FLES EXCL. VULLING ZA

40,00
Alleen beschikbaar in de winkel

Wat is een gasfles?

Benieuwd naar wat een gasfles precies is en wat je ermee kunt? Een gasfles is een draagbare container die gevuld is met gecomprimeerd gas. Het is een essentieel onderdeel van jouw kampeeruitrusting, omdat het je in staat stelt om te koken en warm water te bereiden op de camping. Met een gasfles kun je gemakkelijk en snel jouw kooktoestel of gasbrander van brandstof voorzien.

Of je nu een heerlijke maaltijd wilt bereiden of gewoon 's ochtends een kopje koffie wilt zetten, een gasfles zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van de gemakken van thuis. Zelfs in de buitenlucht. Gasflessen zijn geschikt voor verschillende soorten kampeervakanties, van gezellige familie tripjes tot avontuurlijke trektochten.

Welke gasflessen zijn er allemaal?

Bij Vrijbuiter hebben we een breed scala aan gasflessen in ons assortiment, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Denk aan merken als Campingaz, Primagaz en BenegasLight. We bieden gasflessen aan met verschillende vulgewichten, zoals 5, 7,5 en 10 kg. Deze gasflessen zijn verkrijgbaar in verschillende merken en hebben elk hun eigen eigenschappen. Een 5 kg gasflesvulling is perfect voor kortere kampeervakanties of wanneer je weinig ruimte hebt in jouw bagage.

Een 7,5 kg of 10 kg gasflesvulling is ideaal voor langere kampeeravonturen of wanneer je van plan bent om uitgebreid te koken op de camping. Onze gasflessen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de veiligheidsnormen. Met onze gasflessen ben je verzekerd van een betrouwbare en probleemloze kookervaring op de camping.

Welke gasfles heb ik nodig?

Benieuwd welke gasfles het meest geschikt is voor jouw kampeeravonturen? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van jouw kampeervakantie, het aantal personen waarmee je gaat kamperen en jouw kookgewoonten. Voor kortere trips of solo-avonturen kan een 5 kg gasflesvulling voldoende zijn.

Ga je kamperen met het gezin of bereid je graag uitgebreide maaltijden op de camping? Dan zijn de 7,5 kg of 10 kg gasflesvullingen een goede keuze. Denk ook aan de beschikbare ruimte in jouw kampeervoertuig en de transportmogelijkheden. Kies een gasfles die past bij jouw behoeften en geniet van veilig en betrouwbaar koken op de camping.

Gasfles kopen

Bij Vrijbuiter begrijpen we het belang van een goede gasfles voor jouw kampeer avonturen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie gasflessen van topkwaliteit. Onze gasflessen zijn veilig, betrouwbaar en zorgen ervoor dat je kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Met een gasfles ben je altijd klaar voor een gezellige barbecue, een smaakvolle pasta of een kop warme chocolademelk onder de sterren. Kies voor gemak en geniet van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Bekijk ons assortiment gasflessen online en kom vervolgens langs in onze winkels om de geschikte gasfles voor jou te kopen. Maak gelijk je paklijst compleet met ons ruime aanbod kampeerartikelen.

Winkels
0
Winkelmand