39 jaar ervaring in kamperen en outdoor
Alles voor jouw outdoor- en kampeervakanties

Kamperen


activiteiten_kamperen_13


activiteiten_kamperen_2_3


activiteiten_kamperen_3_3


Kamperen is het mooiste wat er is. In de frisse buitenlucht, samen spelletjes spelen of wandelen in de bossen. Genieten! Heb je de tentharingen al geteld, het luchtbed een keer opgepompt en je rolletje wc-papier klaargezet? Wij hebben wat je zoekt!

Geluk zit niet in een doosje, maar in een tent!

Zo kies je dé toevoeging van je caravan-vakanties of vanlife-trips

Een voortent zorgt voor extra leefruimte en vergroot het woongenot van je caravan of camperbus. Maar hoe kies je tussen het grote aanbod van materialen, merken en maten van voortenten? Hoe bereken je de juiste omloopmaat van je caravan? In deze voortenten-keuzehulp hebben we de belangrijkste stappen op een rij gezet. Dus pak je kampeerstoel er maar bij en ga er goed voor zitten.

Naar de keuzehulp --->

activiteiten_kamperen_blog1
activiteiten_kamperen_blog2

Het is misschien wel het meest gehoorde argument...

...waarom mensen geen fan zijn van tentkamperen; het gebrek aan slaapcomfort. Onterecht natuurlijk! Wat deze kampeer-pessimisten niet weten, is dat er tegenwoordig slaapmatten bestaan net zo heerlijk comfortabel liggen als je eigen matras. Om je alvast een beetje op weg te helpen nemen we je graag mee in de (droom)wereld van luchtbedden, slaapmatten en slaapmatrassen.
Lees verder --->

Voor jou geselecteerd:

 • activiteiten_kamperen_blog01

  De juiste gasfles kiezen

  Stel je voor: je bent op een prachtige camping in het bos en het is tijd om te koken, maar opeens realiseer je je dat je de verkeerde gasfles hebt meegenomen. Na het lezen van dit artikel kun je met vertrouwen de juiste gasfles kiezen die past bij jouw kampeerstijl.

 • activiteiten_kamperen_blog02

  Paklijst Kamperen

  Ga je met de tent, caravan of met de camper? Voor elke reis heb je net wat anders nodig. Om je te helpen hebben we voor elke kampeerreis een paklijst gemaakt! Download ze hier!

 • activiteiten_kamperen_blog03

  10 Kampeerhacks

  Van die kleine handigheidjes die je gewoon moet weten en daarna nooit meer. Ze kosten meestal weinig, maar kunnen wel het verschil maken tussen kou lijden of kletsnatte tent. ​Deze 10 kampeerhacks moet je echt eens proberen.
 • activiteiten_kamperen_blog04
  Kies het juiste grondzeil
  Of je nu zoekt naar iets dat ultra-duurzaam is, gemakkelijk schoon te maken, of specifiek geschikt voor die zachte grasvelden, wij hebben de antwoorden voor je. Je leest ze hier.
activiteiten_kamperen_redwood

REDWOOD: Voor kampeerders, door kampeerders

Bij Vrijbuiter zijn we gek op vakantie en het buitenleven. En wat vat die twee dingen nou beter samen dan kamperen? Ontstaan uit deze passie, ontwerpen we al bijna 20 jaar functionele kampeeruitrusting. Met ons merk Redwood willen we dat iedereen kan genieten van een kampeervakantie.
Je leest er hier alles over

Winkels
0
Winkelmand