39 jaar ervaring in kamperen en outdoor
Alles voor jouw outdoor- en kampeervakanties

Backpacken


activiteiten_backpacken_1_3


activiteiten_backpacken_2_3


activiteiten_backpacken_3_3


Ga je mee op reis? Haal je backpack maar uit de kast, want het is tijd om weer op pad te gaan! Vrijbuiter helpt je met pakken, geeft je tips en zorgt dat je alles meeneemt wat je nodig hebt! Van een rugzak tot een verrekijker om al het moois van een afstand te kunnen bekijken.

Backpack op je rug en gaan!

Loop het avontuur tegemoet!

‘Niet iedereen die dwaalt is verdwaald.’ Ben je van plan om de wereld over te reizen met een tas op je rug? Of heb je een avontuurlijke hike door de bergen op je bucketlist staan? Gelijk heb je! Reizen te voet staat garant voor avontuur. Lees hier wat dé twee basis ingrediënten zijn voor een succesvolle trip!


Lees verder -->
activiteitenpagina_backpacken_blogbanner-1
activiteiten-backpacken-banner

Welke backpack past bij jou?

Voor iedere reis (kort of lang) zijn er verschillende backpacks. Leuk en aardig horen we je denken, maar wat voor backpack moet ik kiezen? Er is zoveel keuze! Wij zetten de beste tips voor jou op een rij, zodat jij dadelijk met je gloednieuwe backpack de mooiste paden bewandelt.


Lees verder -->

Voor jou geselecteerd:

 • activiteiten_backpack_heuptas

  Alles binnen handbereik

  Of je nu door de kronkelende straatjes van een oude stad dwaalt, steile bergpaden trotseert, of je onderdompelt in de levendige sfeer van een muziekfestival, een heuptas zorgt ervoor dat je meest cruciale bezittingen veilig en direct toegankelijk zijn.

 • activiteiten_strand12

  Zwemkleding? Check!

  Eenmaal aan het eind van de wereld is het eindelijk tijd voor het strand! Het ultieme genieten kan beginnen. Wel nog even die zomerse bikini of stoere zwembroek kiezen.

 • activiteiten_backpack_zonnebril

  Een zonnebril is wat ik wil

  Een stralende zon, een blauwe lucht - dat is wat je wilt tijdens je trip. Maar om optimaal van de zon te genieten heb je de juiste zonnebril nodig. Bekijk hier het hele assortiment.

 • activiteiten_backpack_bezoekwinkel

  Pas hem in de winkel

  Op elk potje past een deksel, en op elke rug past een backpack. Kom daarom naar een van onze winkels om een backpack te kiezen die bij jou past.

Winkels
0
Winkelmand