39 jaar ervaring in kamperen en outdoor
Alles voor jouw outdoor- en kampeervakanties

Voor wandelingen van elk formaat ben je bij Vrijbuiter op het juiste adres! Of je nu een klein ommetje maakt of een flinke hike hebt geplanned, wij helpen je met alles wat je nodig hebt. Van de perfecte wandelschoenen tot handige tips voor onderweg. Kom langs in onze winkel of ontdek hier de beste gear voor jouw wandeltocht.

Alles ligt op loopafstand als je tijd genoeg hebt!

Zo vind je de juiste wandelschoenen!

Even de boel de boel laten, wandelschoenen aan en hup, er op uit trekken. Zo simpel kan het zijn. Wandelen kan eigenlijk altijd en je hebt er bijna niets voor nodig. Bijna niets. Een goed paar wandelschoenen is zeker geen overbodige luxe! Hoe je de schoenen kiest die het beste bij je passen? Met dit handige stappenplan helpen wij je op pad, letterlijk 😉
Lees verder -->

stappenplan-wandelschoenen
activiteiten_wandelen-pijnvrij

Voorkom voetpijntjes in je wandelschoenen

Een rondje buiten lopen met de hond, een wandeling in onze eigen omgeving, of op avontuur tijdens een meerdaagse bergwandeling: heerlijk! Maar, als je niet de juiste wandelschoenen hebt, kan dat leiden tot vervelende voetpijntjes. Hier bespreken we de meest voorkomende voetklachten tijdens het wandelen en geven we je tips om die te voorkomen.
Lees verder -->

Voor jou geselecteerd:


 • homepage_assortiment_rugzakken

  Dagwandeling paklijst
  In het weekend een heerlijk dagje wandelen? Ook dan heb je het een en ander nodig. Wij helpen je je rugzak in te pakken voor een mooie dagwandeling.

  Download de paklijst hier
 • activiteiten_wandelen_inspiratie-kinderschoenen

  Wandelschoenen voor kinderen
  Kindervoeten zijn volop in de groei en hebben de juiste ondersteuning nodig om zich goed te ontwikkelen. Het is van belang om goede schoenen te kiezen voor langere afstanden. Wij geven tips.
 • activiteiten_wandelen_vierdaagse

  Paklijst: welke Vierdaagse items zijn onmisbaar?

  Wat voor spullen heb je allemaal nodig tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Je kan je voorstellen dat je genoeg mee moet nemen om vier dagen goed door te wandelen. Met deze onmisbare artikelen zit je altijd goed!

 • activiteiten_wandelen_inspiratie-blokken-rugzak

  Wat neem je mee in je rugzak?

  Alhoewel wij voorstander zijn van ‘wandelschoenen aan en gaan’ is het slim om even stil te staan bij wat je mee neemt in je rugzak. Wij zetten 5 product-tips voor je op een rij, zodat je nog net iets meer geniet van je wandeling.

De Try Outside belofte van Vrijbuiter

Vrijbuiter laat je eerst lekker 14 dagen aanmodderen. Zie het als een rondje van Vrijbuiter; een proefrondje van twee weken. Bevallen ze niet? Dan mag je gratis ruilen. Oók als ze onder de modder zaten…
Je leest er hier alles over.
banner_try-outside_1
Winkels
0
Winkelmand