Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Teva slippers

Teva slippers

Lekkere luchtige voetjes door een paar mooie Teva slippers. Bij Vrijbuiter haal jij je outdoorslippers voor deze zomer.  Meer informatie
Of je nou op zoek bent naar teenslippers of andere modellen. Wij hebben zeker wat voor je in huis. We hebben kleurrijke designs, maar ook sportieve modellen. Dus of je nou een echte citytripper bent of een waterliefhebber die altijd op het strand te vinden is, wij hebben slippers voor jou.
 
Klittenband + Slippers = Sandaal
Teva is begonnen in de ruige natuur van de Grand Canyon. Daar maakte een lokale gids kittenband vast aan en slipper en ontwierp zo de eerste sportsandaal. Dit was het begin van een ware sandalenrevolutie. Sandalen konden ineens ook bij sport worden toegepast. Teva heeft dit verder uitgewerkt en heeft nu een breed assortiment aan sandalen, slippers en ‘boots’.
 
Ken je dat..?
Bij Vrijbuiter kunnen we vaak niet wachten om dat geluid van klapperende slippers weer te horen. Dit is het begin van het seizoen van de zon, de camping en vooral gezelligheid. Wij vinden het belangrijk dat jij net als ons geniet van het samen buiten zijn. Daarom kan je bij ons altijd langskomen voor advies. Kom de slippers bijvoorbeeld even lekker passen in een van onze megastores. Als je al precies weet wat je wil kun je ze natuurlijk ook direct hier online bestellen, maar dat is wel minder gezellig ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!