Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Merrell slippers

Merrell slippers

Geen zomer is een echte zomer zonder slippers, van Merrell bijvoorbeeld! Hoor je de slippers al klapperen? Dit geluid is vaak het teken dat de zomer begonnen is. Meer informatie
Bij Vrijbuiter hebben wij diverse slippers in het assortiment. Voor heren, dames en voor de kleintjes. Wil jij er relaxed bijlopen deze zomer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies bij ons jouw paar outdoor slippers. Functioneel of juist comfortabel, aan jou de keus.
 
Kom pak je lasso maar
Merrell begon als een klein zaakje dat alleen echte cowboylaarzen maakte. Toen zijn ze na een tijdje uitgebreid naar wandelschoenen. Deze schoenen sloegen zo goed aan, dat Merrell sindsdien is uitgegroeid tot een grote in de wandelwereld. De schoenen van Merrell staan bekend om het comfort en de hoge kwaliteit. Als klant weet je zeker dat de schoenen doen waar ze voor bedoeld zijn.
 
Kom gezellig langs
Bij Vrijbuiter haal jij uiteraard je slippers. Teen, outdoor, wandel of sportslippers. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, wij hebben het voor je. Neem eens een kijkje in ons assortiment hier in de webshop. Mocht je nou nog twijfelen. Dan mag je altijd even langs komen in een van onze megastores. Kun je de slippers meteen even passen, zien en voelen! Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!