Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Kjelvik fleecevesten

De fleecevesten van Kjelvik zijn speciaal ontwikkeld voor de strenge Scandinavische winters en milde zomers. In de zomer draag je de Kjelvik fleece als een fijn jasje en in de winter gebruik je de fleece als tussenlaag.  Meer informatie
Bij Vrijbuiter hebben we de fleecevesten van Kjelvik voor zowel dames als heren. Kijk snel of er iets voor je tussen zit.
 
Warme bescherming
De fleecevesten van Kjelvik beschermen je goed tegen kou en wind, ademen en zijn sneldrogend. Ideaal dus voor als je een mooie hike in de Schotse Hooglanden gaat maken of wanneer je de Scandinavische natuur aan het verkennen bent. En thuis zijn de fleeces van Kjelvik fijn als warme aanvulling op je chillpak.
 
Voor elk wat fleece
Bij Vrijbuiter hebben we de fleecevesten van Kjelvik in een aantal verschillende ontwerpen. Kies er eentje met capuchon zodat je er helemaal in weg kan kruipen. Wil je de fleece vooral als tussenlaag gebruiken, kies er dan juist één zonder capuchon. Ga je de fleece veel dragen met een rugzak op je rug? Kies er dan eentje met versteviging op de schouders.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!