Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Keen sandalen kinderen

Keen sandalen voor kinderen geven je kleine de comfort en bescherming die hij of zij nodig heeft. De sandalen bieden de voordelen van luchtigheid en verkoeling, zonder afbreuk te doen aan ondersteuning en bescherming van de voet.  Meer informatie
Ideale sandalen voor kinderen die er net als hun ouders van houden om heerlijk buiten te zijn. Bestel ze direct online of kom langs in één van onze megastores.  
 
Een hele zomer plezier
Met de Keen sandalen voor kinderen haal je een perfecte sandaal voor je kleine in huis. Een schoen waar ze de hele zomer veel plezier aan gaan beleven en jij dus ook. Je trekt ze supermakkelijk aan. Je stelt ze eenvoudig af, met het klitteband en de elastiek. Ze blijven goed vastzitten, wat ook niet geheel onbelangrijk is voor die kleine doerakken.
 
Kleurige sandalen voor elk terrein
Geen terrein is te wild voor je kind, want met de Keen sandalen voor kinderen zijn de tenen goed beschermd. Ze kunnen tegen een stootje, zowel de sandalen zelf als de voetjes (met sandaal). Ook een beetje water is geen probleem, het loopt er zo weer uit. Kinderen houden van kleur en daar speelt Keen goed op in. Er zit vast een sandaal bij die bij jouw kleine in de smaak valt. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!