Grisport wandelschoenen

Grisport wandelschoenen

Het Italiaanse merk Grisport levert wandelschoenen voor het hele gezin. Duurzaam geproduceerd en voor een goede prijs. Wandelschoenen van Grisport geven jou het comfort die je verwacht tijdens al je wandelingen.  Lees meer
Of dit nou een wandeling door de stad, bossen of bergen is, bij Grisport weten ze waar het om draait.
 
Lage wandelschoenen van Grisport
Loop jij voornamelijk over vlak en licht onverhard terrein zoals asfalt of door het bos? Dan past een lage wandelschoen van Grisport prima bij jouw wandelingen. Lage wandelschoenen van Grisport zijn soepel, licht en zorgen voor veel bewegingsvrijheid. Zeker bij warm weer, zijn lage wandelschoenen een comfortabele keuze.
 
Middelhoge wandelschoenen van Grisport
Pak je jouw wandelingen liever wat steviger aan en loop je regelmatig door iets ruiger terrein? Of heb je gewoon meer behoefte aan stevigheid? Kies dan voor een middelhoge of hoge wandelschoen van Grisport. Ideaal voor wandelingen in het natte Nederlandse landschap of als je de bergen intrekt.
 
Spo-Tex en Vibram
Bij de meeste Grisport modellen is een Spo-Tex membraan tussen de lagen verwerkt. Dit maakt deze schoen waterdicht en ademend. De Vibram zolen van deze schoenen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet en bieden een goede steun, demping en stabiliteit. Voor Grisport wandelschoenen geldt dan ook, welke activiteit die je ook wilt doen, Grisport heeft de perfect passende schoen, ook voor jou!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!