Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Crocs slippers dames

Crocs slippers dames

Met deze Crocs slippers voor dames loop jij op elke vakantie zo lekker dat het lijkt of je wandelschoenen aan hebt. Dat Crocs gespecialiseerd is in het ontwikkelen van schoenen en slippers met een zo groot mogelijk wandelcomfort, wisten we natuurlijk al.  Meer informatie
Maar de damesslippers zijn ook nog eens eleganter en meer gestroomlijnd. Met de comfortabele pasvorm en het voetbed van zacht schuim, zweef jij over de boulevard en struin je urenlang over die barokke markt in dat Franse dorp.
 
Comfortabele keuzes
Kies voor een Crocs teenslipper of een slide band: een band die over je wreef loopt. We hebben verschillende Crocs slippers voor dames en ze zitten allemaal even heerlijk. Geen blaren of striemende bandjes, maar slippers die ontworpen zijn om het je voeten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo blijven ze lekker fris in de buitenlucht en worden je voeten, en dus je hele lichaam, ondersteund door een goed voetbed. Crocs staat voor een goed uitgebalanceerde combinatie van stijl en comfort.
 
Stijlvol voor de dag
Kies een stijlvolle kleur of ga voor vrolijke glitters. Voor elke moderne dame is er een passende Crocs slipper te vinden. Kun je niet kiezen? Kom dan proefwandelen in een van onze Vrijbuiter megastores!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!