Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Bo-Camp barbecues

Bo-Camp barbecues

Een lekkere zomerse BBQ is een peulenschil met een barbecue van Bo-Camp. Zie je jezelf al grillen, roosteren en bakken in het zonnetje?  Meer informatie
Bij Vrijbuiter hebben we diverse modellen barbecues. Grote, kleine, gas, kolen en zelfs elektrisch. Koop een kleine als je weinig ruimte hebt, of als je hem eens ergens mee naar toe wilt nemen. Of koop direct een hele buitenkeuken voor in je tuin!
 
Welke kies jij?
Weet jij al wat voor barbecue je wilt kopen? Je kan zeker gaan voor een klassieke kolenbarbecue die het vlees zo’n heerlijke rokerige smaak geeft. Maar heb je een beetje moeilijke buren die niet van rook houden? Dan zou je beter een gasbarbecuetje kunnen doen. Als je niet zo van rommel houdt is deze barbecue ook geschikt. Geen gedoe met brikketten, kolen en as. Voor op je balkonnetje kun je natuurlijk ook gewoon een elektrische barbecue doen. Deze zijn iets kleiner en je sluit ze zo aan op een stopcontact. Ze zijn in een mum van tijd op temperatuur! Bestel ze online, of kom ze even lekker rustig bekijken in een van onze filialen!
 
Bo-Camp
Bo-Camp verkoopt van alles. Van tenten tot aan koelboxen. Alles voor de kamperende vakantieganger. Hun ontwikkelteam is elk jaar aan de slag om innovaties te verzinnen voor jouw kampeergemak!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!