Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Birkenstock slippers

Birkenstock slippers

Birkenstock slippers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze comfortabele duurzame slippers zijn altijd een goede keus. Birkenstock outdoorslippers kunnen overal bij gedragen worden. Een ideale zomer slipper dus! Meer informatie
Gebaseerd op een voetafdruk
Wist je dat het Birkenstock voetbed gebaseerd is op een voetafdruk in het zand? Deze zool biedt de perfecte ondersteuning tijdens alle wandelingen die jij op deze slipper gaat maken. Of dat nu langs het strand is, een ommetje met de hond of door een stadje. Birkenstock slippers zijn voor al deze activiteiten zeer geschikt. Het is net of je een heerlijke schoen aan je voeten draagt.
 
Welke voet heb ik?
Alle slippers hebben op het voetbed een plaatje staan. Dit plaatje geeft aan voor welke voet de outdoorslipper geschikt is. Een ‘ingekleurde’ voet is geschikt voor de smalle tot normale voet en de ‘open’ voet is geschikt voor de normale tot wat bredere voet. Er zijn verschillende varianten van Birckenstock. Ze zijn er in instapslippers en teenslippers.
 
Ben jij op zoek naar slippers waar je heerlijk de gehele dag op kan lopen en die je outfit compleet maken? Bekijk snel ons volledige Birkenstock slippers aanbod.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!