Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Birkenstock slippers dames

Birkenstock slippers dames

Geef je voeten vrijheid met de dames slippers van Birkenstock. Lekker om aan te trekken op een zomerse dag of als je naar het strand gaat natuurlijk.  Meer informatie
Maar de dames slippers van Birkenstock zijn ook zeer geschikt voor een lange wandeling. Bij Vrijbuiter hebben we de slippers van Birkenstock in veel verschillende modellen, kleuren en maten. En welk model of welke kleur je ook neemt, je haalt sowieso een mooie en fijne slipper in huis. 
 
Het originele Birkenstock voetbed
Kenmerkend voor dames slippers is naast het mooie ontwerp, het originele Birkenstock voetbed. Dit voetbed is supercomfortabel en speciaal ontworpen om je voeten gezond te houden. Bovendien wordt het gemaakt van natuurlijke grondstoffen, gewonnen uit duurzame bronnen. De dames slippers van Birkenstock zijn er in twee breedtematen, normaal en smal. Geen paar voeten is natuurlijk gelijk. En met de gespen en riemen op de slippers stel je deze simpel perfect passend af op je eigen voeten. Een waar genot voor het oog en je voet dus.
 
Urenlang wandelen
Welke slipper je ook gaat nemen, let tijdens het passen op dat je zowel bij je hakken als tenen een paar millimeter ruimte over hebt. Zo ben je ervan verzekerd dat je voet goed kan afwikkelen. En dat je dus met gemak urenlang door de stad, over de markt of langs het strand wandelt.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!