Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Bergstein laarzen kinderen

Bergstein laarzen kinderen

Modder, regenplassen of sneeuw; niets is te gek voor de kinderlaarzen van Bergstein. Lekker buiten ravotten met die vrolijke dingen aan je voeten, wat wil je nu nog meer als je klein bent?  Meer informatie
De klassiekers van Bergstein zijn favoriet bij menig ouder. Bestel het nieuwe paar laarzen voor je kind snel online of kom ze passen in één van onze winkels.
                           
Klassieke rainboots of snowboots voor kinderen
Kleurrijk, vrolijk, sprankelend maar vooral water- en sneeuwdicht, dat zijn de laarzen van Bergstein voor kinderen. Ze zijn praktisch onmisbaar in ons regenachtige koude kikkerlandje. De laarzen worden met de hand gemaakt van natuurrubber, waardoor ze soepel zijn en lekker dragen. Ideale laarzen om heerlijk mee buiten te spelen en in de plassen te stampen.
 
Alle kleuren van de regenboog
Geen regenboog zonder regen zeggen ze bij Bergstein. En dat is niet helemaal waar, want als je alle laarzen van Bergstein op een rijtje zet, kom je een heel end. Door de vrolijke kleuren zijn ze geliefd bij zowel ouder als kind. Gooi daar nog eens een uitstekende pasvorm tegenaan, en ze willen nooit meer weer anders.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!