Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Zwarte outdoor laarzen

Zwarte outdoor laarzen

Ben je op zoek naar zwarte outdoor laarzen om lekker van de buitenlucht te kunnen genieten? Of het nou regent of vriest? Dan ben je bij topmerken als Bergstein en Olang aan het goede adres!  Meer informatie
Outdoor laarzen zijn er voor in de winter en zomer. En laten we eerlijk zijn, zwarte outdoorlaarzen kun je eigenlijk (bijna) altijd aan.
 
Een regenachtige herfst
Bewegen in de frisse lucht is natuurlijk altijd goed. Maar vooral met het Nederlandse klimaat weet je dat de regen nooit ver weg is. En we houden natuurlijk allemaal graag onze voeten droog, bijvoorbeeld als we de hond gaan uitlaten of een flinke wandeling maken op zondag. Gelukkig kun je kiezen voor een waterdichte schoen. Ben je bang dat je in de modder terecht komt? Kies dan voor een flink profiel zodat je niet uitglijdt.
 
Een stevige winter
Hou je voeten lekker warm met een goed gevoerde outdoor laars. Ga je wandelen in de bergen? Of bereid je je voor op een strenge winter in Nederland? Een voering van bijvoorbeeld polyesterwol zorgt ervoor dat je tenen niet afkoelen. Als je veel gaat bewegen, is het belangrijk dat je laars goed ademt. Dan wordt vocht afgevoerd en kun je optimaal bewegen. Ga je op wintersport? Let er dan op dat je kiest voor een sneeuwdichte outdoorlaars, ook die zijn er natuurlijk in het zwart.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!