Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Zwarte Ipanema slippers

Zwarte Ipanema slippers

Schop je schoenen uit en verwen je voeten met deze modebewuste, zwarte slippers van Ipanema. Hartstikke mooi natuurlijk, al die outdooractiviteiten, maar na inspanning komt ontspanning.  Meer informatie
Heerlijk onder je jeans in de lente of onder dat nieuwe jurkje in de zomer. Of je nu over het terras flaneert of over Ipanema beach slentert tijdens het reizen… Deze slippers vragen naar jou.
 
Relaxed en stijlvol
Zwarte Ipanema slippers lopen niet alleen ongelooflijk relaxed en comfortabel, je combineert ze ook heel goed met de rest van je outfit. Zwart kleedt af. Zwart maakt slanker. Zwart oogt chique. En stoer tegelijk. Hoe dan ook, je komt er prima mee voor de zomerse dag en er die hele dag op lopen wordt een makkie: Ipanema slippers staan bekend om hun draagcomfort en heerlijk zachte voetbed.
 
Voor elke voet
Zwarte Ipanema’s zijn er in vrijwel alle modellen, en ook de kinderen verdienen het om relaxed te `flipfloppen`. Nog beter: samen ontspannen met een paar Ipanema’s aan jullie voeten maakt het plezier alleen maar groter.
 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!