Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Zomerslaapzakken

Met een van deze zomerslaapzakken lig jij comfortabel in je tent. Lekker warm tijdens de frisse zomernachten, maar ook koel genoeg als het wat minder koud ‘s nachts. Niet zweten en niet bibberen dus! Meer informatie
Zomers comfort
De comfortwaarde van de slaapzak geeft aan op welke temperatuur een gemiddeld persoon comfortabel ligt te slapen. Voor zomerslaapzakken geldt dat  de comfortwaarde tot ongeveer 5 graden gaat. Dankzij hun ademende vermogen en ventilatie-mogelijkheden zijn warmere temperaturen echter ook geen probleem.
 
Modellen zomerslaapzakken
We hebben verschillende modellen. Zo kun je dekenmodellen makkelijk losritsen zodat je ze, de naam zegt het al, ook als deken kunt gebruiken. De ritsen dienen bovendien ter ventilatie. Mummymodellen sluiten nauwer om je lichaam, waardoor de slaapzak zich sneller aanpast aan je lichaamstemperatuur.
 
Verschil in materiaal
Het materiaal waarvan de slaapzak is gemaakt bepaalt niet alleen het comfort en ademend vermogen, maar ook het gewicht van je zomerslaapzak. Katoen ademt bijvoorbeeld beter dan polyester, maar weegt wel ietsje meer. Polyester is licht en neemt al snel je lichaamstemperatuur aan. Welke zomerslaapzak voor jou geschikt is, hangt af van je vakantiebestemming en de weersomstandigheden. We helpen je natuurlijk graag in een van onze Vrijbuiter megastores, neem voor het gemak en de voorpret het weerbericht vast mee!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!