Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Yes! Het kampeerseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren, organiseren wij in de weekenden leuke activiteiten speciaal voor jou! De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, dus kom gerust met het hele gezin!


Openingstijden
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: 11:00 - 17:00 uur
 

Pimp je campingtafel

Een vlugge vooruitblik naar aankomende zomer: “Wat een gave campingtafel zeg! Hoe kom je daaraan?” “Oh, gewoon zelf gemaakt”. Ja, er staan je aankomende zomer op de camping een hoop complimentjes te wachten, als je deelneemt aan deze workshop. Tijdens deze creatieve workshop krijg je namelijk de mogelijkheid om een handige campingtafel* geheel naar eigen smaak te ‘pimpen’. En geloof ons, je herkent de tafel niet meer terug. Ook kun je proberen welke stoelen leuk bij de tafel passen, om je set helemaal compleet te maken!

Wanneer: Iedere zaterdag (10.00 – 17.00 uur) en zondag (11.00 – 17.00 uur)
Prijs: gratis
Duur: 1,5 uur

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Kom op je gemak naar de winkel en schrijf je ter plekke in bij de klantenservice!
*Geen eigen meegebrachte/al eerdere gekochte campingtafels. Alleen voor campingtafels die op de dag van de workshop gekocht zijn bij Vrijbuiter. Keuze uit alle campingtafels.

Hapjes en drankjes!

Ieder weekend kun je gratis genieten van een hapje en een drankje bij ons in de winkel. Zo hebben we bijvoorbeeld heerlijke smoothies ter verkoeling op een warme, zomerse dag. Voor alle andere dagen hebben we een warme kom soep voor je klaarstaan of geniet je van een heerlijke verse wafel! 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!