Vrijbuiter Roden

Yes! Het kampeerseizoen staat weer voor de deur! Om alvast in de stemming te komen, organiseren wij in de weekenden leuke activiteiten voor jong en oud!

Het ene weekend koken we allerlei lekkers voor je, het andere weekend kun je terecht voor een een leuke workshop. Maak bijvoorbeeld een leuke speeltent voor je kinderen, ‘pimp’ je campingtafel. De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, dus kom gerust met het hele gezin!


Openingstijden:
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: 11:00 - 17:00 uur
 

Kookdemonstratie

Ben jij dé nieuwe camping chef? Of wil je gewoon wat inspiratie op doen? Vrijbuiter verrast je s ‘weekends met nieuwe manieren om op de camping te koken. Ontdek nieuwe mogelijkheden van een Paella pan, een Pizzasteen of een barbecue en proef gelijk heerlijke gerechtjes!

Deze weekenden koken wij voor jou:
9 en 10 juni
16 en 17 juni
23 en 24 juni
7 en 8 juli
14 en 15 juli
21 en 22 juli  
28 en 29 juli
4 en 5 augustus
11 en 12 augustus
1 en 2 september
 

Workshops

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Kom op je gemak naar de winkel en schrijf je ter plekke in bij de klantenservice! Bekijk hieronder wanneer we welke workshop aanbieden.

Maak je eigen speeltent 

Kamperen: daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Tijdens deze workshop maak je samen met je kind(eren) een stoere speeltent.

 Je bepaalt zelf hoe de tent eruit komt te zien. Wordt het een stoere of vrolijke tent? Na afloop van de workshop mag je de tent mee naar huis nemen, zodat je kinderen thuis oneindig kunnen ‘proefkamperen’. Deze leuke workshop wordt begeleid door een enthousiaste tentenexpert van Vrijbuiter.

Wanneer: zaterdag 26 & zondag 27 mei vanaf 12.00 uur
Prijs: €20 per persoon (inclusief materiaal)
Duur: 1,5 uur
 

Pimp je campingtafel 

Een vlugge vooruitblik naar aankomende zomer: “Wat een gave campingtafel zeg! Hoe kom je daaraan?” 
“Oh, gewoon zelf gemaakt”. Ja, er staan je aankomende zomer op de camping een hoop complimentjes te wachten, als je deelneemt aan deze workshop. 
Tijdens deze creatieve workshop krijg je namelijk de mogelijkheid om een handige campingtafel* geheel naar eigen smaak te ‘pimpen’. En geloof ons, je herkent de tafel niet meer terug. Ook kun je proberen welke stoelen leuk bij de tafel passen, om je set helemaal compleet te maken!

Wanneer: zaterdag 30 juni & zondag 1 juli vanaf 12.00 uur
zaterdag 25 & zondag 26 augustus vanaf 12.00 uur
Prijs: gratis
Duur: 1,5 uur
 

*Geen eigen meegebrachte/al eerdere gekochte campingtafels. Alleen voor campingtafels die op de dag van de workshop gekocht zijn bij Vrijbuiter. Keuze uit alle campingtafels.

 

 

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!