Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Zaxy slippers

Zaxy slippers

Door de slippers van Zaxy tover jij in de zomer je voeten weer tevoorschijn. Lekker struinen over het strand en het gevoel van warm zand aan je voeten. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Daarna heerlijk pootjebaden door de woelige baren als het te warm wordt. Ben je al op ideeën gebracht? Neem een kijkje in onze collectie slippers. Er zit vast wat voor je bij ;).
 
Duurzame Sambaslippers
Wanneer je de slipper van Zaxy aantrekt kun je er zeker van zijn dat je er stijlvol uitziet. De slippers hebben levendige kleuren en mooie patronen. De slippers van Zaxy zijn nooit saai, alle slippers zijn voorzien van meest gekke details. De slipper komt uit het land van de samba en heerlijke zomers. Zaxy ontwerpt en produceert de slippers namelijk in Brazilië. Bovendien maken ze ook producten die 100% recyclebaar zijn. Dit geeft de slippers net dat extra zomergevoel!
 
Comfortabel, modieus en altijd klaar voor een lange wandeling over het strand. Kortom, klaar voor de zomer met slippers van Vrijbuiter! Wil jij de slippers het liefste even passen? Kom dan langs in een van onze filialen en ervaar het zomergevoel.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!