Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Vrijbuiter Zakelijk

Vrijbuiter ken je hoogstwaarschijnlijk als kampeer en -outdoorspecialist gericht op de particuliere sector. Wat je misschien nog niet wist, is dat we ook de zakelijke sector bedienen! Je kunt bijvoorbeeld denken aan het leveren van tenten tijdens een festival of het speciaal ontwikkelen van hoogwaardige huurtenten op campings. 

Groot assortiment

Als Vrijbuiter Zakelijk denken we graag mee in de perfecte oplossing voor jouw situatie. We hebben een vast assortiment aan tenten die we je kunnen leveren. Bijvoorbeeld onze safaritenten, tunneltenten en festivaltenten.

Maatwerk

Er is ook de mogelijkheid om samen een tent te ontwikkelen die voldoet aan jouw eigen persoonlijke wensen. Deze custom-made tenten worden doormiddel van een 3D-ontwerp en technische documenten ontworpen. Nadat we samen de wensen hebben doorgesproken wordt er een prototype aangeboden. Zodra dit prototype door jou wordt goedgekeurd, starten wij de productie van je tent.

Eigen atelier

Vrijbuiter heeft haar eigen tentateliers in Europa, waardoor we hoge kwaliteit, een korte levertijd en een goede prijs kunnen garanderen. 

Kampeerartikelen 

Naast (huurtenten) kunnen we je ook voorzien van allerlei andere kampeerartikelen uit ons assortiment. Van koffiekannen tot waterkokers en van slaapzakken tot grondzeilen en tentharingen. Er is van alles mogelijk! Kijk voor het volledige assortiment even rond op de Vrijbuiter website.

Contact

We maken natuurlijk graag kennis met je! Mocht je vragen hebben, een offerte willen opvragen of de mogelijkheden willen doornemen, dan kun je ons bereiken via:

Email: marketing@vrijbuiter.nl

Een moment, we updaten jouw winkelmand!