Wintersport Weekend Vrijbuiter Roden

Kun jij niet wachten om weer  van de besneeuwde bergtoppen af te roetsjen? Kom zaterdag 3 en zondag 4 februari naar het Wintersport Weekend bij Vrijbuiter in Roden! Behalve een gezellig programma profiteer je ook nog van 20% korting op de ski’s, helmen, goggles en skischoenen en kun je struinen over de tweedehands wintersportbeurs!

- Tweedehandswintersportbeurs

- Krijg persoonlijk advies van wintersportmerk Sinner!

- Gratis* ski of snowboard onderhoudsbeurt

- 20% korting op ski’s, helmen, goggles en skischoenen

*je krijg een tegoedbon t.w.v. het bedrag

Inleveren artikelen

Je kunt tijdens het Wintersport Weekend jouw gebruikte wintersport artikelen (óók wintersport kleding) door Vrijbuiter Roden laten verkopen. Samen met jou bepalen wij een geschikte verkoopprijs en wordt jouw artikel tweedehands te koop aangeboden. Het volledige bedrag van jouw verkochte artikelen ontvang je als tegoedbon van Vrijbuiter Roden. Het inleveren van jouw gebruikte wintersport artikelen kan vanaf maandag 8 januari. Neem hiervoor contact op door te mailen naar youri@vrijbuiter.nl.

Openingstijden Wintersport Weekend Vrijbuiter Roden

Zaterdag 3 februari 10.00 uur – 17.00 uur

Zondag 4 februari 11.00 uur – 17.00 uur

Reglement tweedehands wintersportartikelen

1. Je dient Vrijbuiter V.I.P. klant te zijn. Ben je dit nog niet, dan kan een profiel direct worden aangemaakt.

2. Ieder artikel moet gereinigd zijn. Artikelen die niet aan de hedendaagse DIN of Ö Normen (veiligheidsnorm) voldoen worden door ons geweigerd.

3. Voor de aangeboden artikelen vragen wij geen verwerkingskosten.

4. Je bepaalt zelf de verkoopprijs (eventueel in overleg met onze medewerkers).

5. Je verkoopt artikelen op eigen risico, wij stellen slechts onze ruimte en bemiddeling ter beschikking, wij zijn niet aansprakelijk voor ontstane schade of vermissing van deze artikelen.

6. Je ontvangt van ons een tegoedbon van Vrijbuiter Roden ter waarde van het volledige bedrag van jouw verkochte artikelen.

7. De tegoedbonnen van de verkochte artikelen kunnen de dinsdag na het Wintersport Weekend worden opgehaald bij Vrijbuiter Roden.

8. De niet verkochte goederen moeten uiterlijk donderdag 1 maart 2018 weer opgehaald zijn. Later is helaas niet mogelijk. Na donderdag 1 maart 2018 kun je geen aanspraak meer maken op de ingeleverde artikelen. Wij zullen de overgebleven artikelen beschikbaar stellen voor goede doelen.

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!