Gratis retourneren in de winkel
60 dagen bedenktijd

Plan nu een afspraak voor je winkelbezoek*
*onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen na de persconferentie van 14.01

Wij zijn natuurtalent in het nieuwe normaal. Als klant van Vrijbuiter gaat niets boven een goed avontuur. Avontuurlijk is onvergetelijk en spannend, niet roekeloos. En net als iedere gids die voorzorgsmaatregelen neemt bij een riskante hike, doen wij er ook alles aan om onze winkels zo veilig mogelijk te maken wat betreft COVID-19. Want samen op avontuur betekent ook dat je elkaar beschermt. Juist als het allemaal net een beetje té spannend wordt.

 

Hoe werkt het? 

Maak een keuze of je in de winkel van Gouda, Roermond of Zaandam langs wilt komen en selecteer een tijdslot van een uur.  Hierna ontvang je een bevestigingsmail met daarin welke winkel je hebt gekozen en hoe laat je bij ons langs komt. Volgende stap is om op de fiets of in de auto te stappen, of kom gezellig langs op de benenwagen.  

Bij Vrijbuiter helpen we je al sinds de oprichting met de voorbereidingen voor ieder avontuur. We luisteren naar jouw vragen, zorgen en wensen en hebben samen al behoorlijk wat obstakels overwonnen. Daarom hebben wij er ook het volste vertrouwen in dat we deze uitdaging aankunnen. Alle collega’s van Vrijbuiter doen er in ieder geval alles aan om jouw avontuur zo veilig mogelijk te laten beginnen. Kom dus vooral met je huisgenoten of gezin naar Vrijbuiter en laat het avontuur beginnen. Blijf bij elkaar, maar verdwaal gerust. Wij wijzen je graag de weg.


Vragen?

Wil je graag naar de winkel, maar heb je nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via mail: info@vrijbuiter.nl of per telefoon: 085-8085106. Wij zorgen dat je winkelbezoek safe is en doen er alles aan om zo veilig mogelijk te kunnen blijven winkelen.

 

Menu
Winkels
Verlanglijst
Account
Winkelmand