Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Win een 3-daagse kanotocht voor 2 personen!

Op avontuur in Nederland: schrijf je in voor prachtige kanotochten!

Samen met onze buitenpartner Outdoor Valley, organiseren we deze zomer prachtige, meerdaagse kanotrektochten door de Weerribben. Deze tochten duren 3 of 5 dagen en onderweg kampeer je midden in de prachtige natuur. Deze tochten zijn volledig zelfstandig, dus zonder gids. Hoe avontuurlijk wil je het hebben! Benieuwd hoe je voor te bereiden? Lees dan snel hier verder >

Win een 3-daagse kanotocht door de Weerribben voor 2 personen!

Jij maakt nu kans om deze unieke kano-ervaring te winnen. Helemaal gratis! Hoe doe ik mee? Dat lees je hieronder.

  • Tag in ons Instagram bericht van zondag 14 juni of donderdag 25 juni één andere avonturier met wie jij dit avontuur wel zou willen aangaan! 
  • Uit alle inzendingen maken we 1 winnaar bekend.
  • Voorwaarde voor deelname is dat Outdoor Valley foto's kan maken, welke gebruikt kunnen worden in commerciële uitingen.
  • De prijs dient verzilverd te worden tot uiterlijk zondag 12 juli. Houd dus een plekje vrij in jouw agenda!
  • De actie loopt t/m zondag 28 juni

Wat wordt er verzorgd op de kano-tocht?

Outdoor Valley verzorgt de kano, zwemvest en de peddel. Van ons krijg je een huur kampeeruitrusting mee die zorgvuldig samengesteld is door Vrijbuiter outdoor specialisten. Dit samen maakt dat je klaar bent om zelfstandig te kanokamperen. Naast de uitrusting voorziet Outdoor Valley je ook van de nodige kennis en kunde. Niet alleen aandacht aan de peddel- en kanotechniek, maar ook nuttige informatie over het kamperen en het gebied zelf.

Voor wie is deze unieke ervaring nou bedoeld?

Voor iedereen die van actieve vakanties houdt en de schoonheid van ons prachtige land wilt ontdekken. Je kunt je inschrijven voor de kanotocht vanaf 2 personen. Kano ervaring is geen vereisten. Een basisconditie is wel gewenst en maakt de tocht ook veel leuker. Meer weten, bekijk de informatie op de website van Outdoor Valley en schrijf je direct in! Er zijn gelimiteerde plekken beschikbaar.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!