Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Weber smoker barbecues

Wil jij weleens iets anders dan gewoon barbecueën, dan is de rookoven van Weber wellicht iets voor jou. Deze Weber Smoker is een geweldige barbecue die veel mogelijkheden heeft. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Wat ga jij straks maken?
De Weber Smoker is er in verschillende maten. De kleine kun je zo meenemen in de kofferbak als je bijvoorbeeld gaat vissen. Heerlijk je pas gevangen forelletje in de Weber Smoker en lekker genieten van de geur en heerlijke rooksmaak aan de waterkant. Krijg je visite of wil je eens uitgebreid kokkerellen, gebruik dan de grote Weber Smoker. Laat je fantasie op de vrije loop, doe er eens een kaasje in of maak een lekker broodje pulled pork. Mogelijkheden genoeg met deze krachtpatsers van Weber die gemaakt zijn met de kwaliteit die je gewend bent. Staat het eten klaar? Dan kun je je gasten even rooksignalen sturen dat ze aan tafel kunnen ;).

De kogelbarbecue
Weber is wellicht de bekendste in Nederland qua barbecues. Dit hebben ze te danken aan hun revolutionaire kogelbarbecue ontwerp. Wist je dat deze gebaseerd is op een scheepsboei? Door deze barbecue zijn ze al tijden marktleider. Weber heeft zelfs zijn eigen Grill Academy, waar je de fijne kneepjes van het barbecueën kan leren.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!