Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Weber gasbarbecues

Geen gedonder met het aanmaken van de Weber gasbarbecue. Gas d’r op. Ontsteken met de elektrische ontsteker en bakken maar.  Meer informatie
10% korting
€ 178,49 € 159,99
€ 313,95 € 299,99
Zo tover je straks in een handomdraai een lekker maaltje op tafel. Neem hem mee naar de camping of bak gewoon lekker in de tuin deze zomer. 24Kitchen is er niets bij als jij straks staat te kokerellen. Bovendien krijg je geen zeurende buren die last hebben van de rook bij het aansteken. Nog een voordeel van de gasbarbecue is dat je geen afval overhoudt aan as. Je hoeft alleen maar even het rooster schoon te maken en de sparerib botjes weg te gooien ;). Zowel kleine als grote modellen heeft Vrijbuiter in het assortiment. Heb je niet zoveel ruimte? Dan hebben we dus vast en zeker een barbecue voor jou.

Scheepsboei
Weber is misschien wel een van de bekendste merken als het gaan om barbecues. Weber is al opgericht in 1893! Ze zijn gevestigd in Chicago, Illinois. In 1952 kwam de bekende ketelbarbecue met deksel op de markt. Deze was gebaseerd op een doorgezaagde scheepsboei. In Amerika grilde men namelijk op een bouwwerkje van steen. Deze bouwwerkjes zijn verleden tijd dankzij de ketelbarbecue van Weber. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot de marktleider dankzij hun iconische ontwerp.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!