Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Weber barbecues

Weber barbecues

Hallo zomer, hallo Weber barbecue! Bij hordes van ons gaat het hart meteen sneller kloppen bij de gedachte aan deze heerlijk pure vorm van eten bereiden en de gezelligheid die erbij hoort. Barbecueën doe je samen. Meer informatie
Voor de compacte kok én de volleerde tuinchef
En of je dat deze zomer nou bijna dagelijks of maar af en toe doet, thuis of op de camping, Weber heeft gegarandeerd een barbecue die past bij jouw grill-wensen. Voor de kleine en compacte koker tot de volleerde tuinchef die de hele zomer door z’n culinaire kunsten vertoont in de buitenlucht. Lekker man.
 
Gas, stroom of kolen?
En doe je dat op houtskool, gas of stroom? Die keuze is aan jou. Voor de meest pure grill-smaak ga je natuurlijk voor kolen, écht vuur. Maar dat kan en mag niet overal, en dan biedt gas of stroom een prima uitkomst. Bijkomend voordeel is dat je na afloop niet in zak en as zit.
 
Medium of rare: laat die zomer maar komen!
Weber houdt rekening met alle soorten BBQ-fanaten. Van kleine en compacte BBQ`S voor een dagje in het park of op reis, tot aan het grotere werk voor al die feestjes in de achtertuin. Bij ons vind je ze dan ook in alle soorten en maten. Medium of rare, laat die zomer maar komen!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!