Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Waterdichte wandelschoenen

Waterdichte wandelschoenen

Geen overbodige luxe in ons klimaat: waterdichte wandelschoenen. We kennen het allemaal: natte sokken oplopen terwijl je nog een flink eind vooruit moet. Meer informatie
Dat is erg oncomfortabel. En bovendien niet bevorderlijk voor je gezondheid. Fysiek én mentaal. Dus tenzij je zeker weet dat je een droge wandeling, trekking of vakantie tegemoet gaat, kies je voor waterdichte wandelschoenen. En daar hebben we nogal wat van bij Vrijbuiter.
 
Waterdicht of waterafstotend?
Als je niet al te veel water verwacht onderweg, zijn waterafstotende schoenen in principe voldoende om je voeten droog te houden: een klein regenbuitje deert ze niet. Wordt die regen langdurig, voert je pad langs rivieren of beekjes of stikt het van de plassen? Dan kies je beter voor volledig waterdichte schoenen. Voor de zekerheid en veiligheid. Een schoen met een techniek als Gore-Tex (GTX) is dan bijvoorbeeld ideaal. Bij Vrijbuiter vind je waterdichte wandelschoenen van topmerken als Grisport, Meindl en Merrell. Liever persoonlijk advies? Kom dan naar een van onze megastores, daar helpen we je graag goed (en droog) op weg!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!