Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Waterdichte wandelschoenen heren

Waterdichte wandelschoenen heren

Met de waterdichte wandelschoenen voor heren van Grisport, Merrel en Meindl kun je kilometers vooruit. Op avontuurlijke trekkings of lange wandeltochten ben je maar onderdanig aan de grillen van het weer.  Meer informatie
Wel zo fijn als je droge voeten hebt, en het liefst blijven die blaren ook maar weg. Of je nou te maken krijgt met regen, sneeuw of de zee… je hebt ze eigenlijk altijd nodig!
 
Trekkingsklasse
Kies voor lage wandelschoenen, die vaak lichtgewicht en soepel zijn, voor kortere of minder zware trekkings. Ben jij een echte avonturier en ga je ook op pad in drassige gebieden, of leg je lange afstanden af in de bergen? Dan bieden middelhoge en hoge schoenen meer comfort en stabiliteit. Let ook op de categorie (A, B of C), deze geeft aan op welk terrein je de schoen het beste kunt gebruiken. Je moet de meeste wandelschoenen even inlopen, maar dan zul je de top in ieder geval halen. Tenminste, aan je voeten zal het niet liggen.
 
Écht waterdicht
Niet al onze wandelschoenen voor heren zijn standaard waterdicht, let dus goed op de gebruikte techniek en materialen. Natuurlijk leer is enorm comfortabel omdat het zich vormt naar je voet, maar onbewerkt niet helemaal waterdicht. Wandelschoenen waarbij GTX achter de naam staat, zijn Gore-Tex waterdicht. Gore-Tex is een van de meest innovatieve technieken om een schoen waterdicht te maken, terwijl de schoen toch blijft ademen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!