Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Waterdichte outdoor laarzen

Waterdichte outdoor laarzen

Door de plassen stampen is een stuk minder leuk zonder een van deze waterdichte outdoorlaarzen. Of je nu een laars zoekt voor je kleine avonturier, of een plas water het kind in jou naar boven haalt, niemand wil zich druk maken om natte voeten tijdens een wandeling. En dat is met een van deze laarzen ook niet nodig. Meer informatie
Waterdicht plan
Zowel voor heren, dames als kinderen hebben we een ruim assortiment aan laarzen van topmerken als Bergstein en Olang. Er is altijd wel een laars die bij je vakantieplannen past! Als de laars is gemaakt van gevet leer, is dat goed waterdicht is en kan het wel tegen een stootje. Snowboots zijn natuurlijk speciaal ontworpen om water en sneeuw af te weren, het membraan dat daarvoor zorgt is waterdicht maar wel ademend.
 
Stevig profiel
Met een van deze laarzen sta je bovendien op een stevig profiel, wat de kans op uitglijders flink vermindert. En naast je voet wil het oog natuurlijk ook wat, daarom vind je hier hele stijlvolle outdoorlaarzen. Het is wel belangrijk om een goed passende laars te vinden, vooral als je je op nat of glibberig terrein begeeft. Kom je even proeflopen in een van onze Vrijbuiter megastores?

Een moment, we updaten jouw winkelmand!