Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Water en winddichte jassen

Water- en winddichte jassen

Water- en winddichte jassen zijn jouw beste vriend als je een outdoorjas zoekt waarmee je diverse weersomstandigheden wilt trotseren.  Meer informatie
Alle jassen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en met veel zorg samengesteld door onze inkopers. We weten zeker dat jouw ideale model ertussen zit.
 
Kort of lang, gevoerd of luchtig
Onze outdoorjassen zijn er namelijk in alle soorten en maten: lange en korte modellen, getailleerd of ruimzittend, gevoerd of luchtig. Het ligt helemaal aan de eisen die je stelt aan jouw toekomstige outdoorjas. Een korter model is handig als je wilt sporten en een langer model is prettig als je meer bescherming zoekt. Kortom, voor ieder wat wils.
 
Materialen: voor je vrije tijd of veeleisend tochten
De outdoorjassen zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben daardoor diverse eigenschappen. Als je een meerdaagse en veeleisende hike gaat doen, dan stel je andere eisen dan wanneer je een vrijetijdsjas nodig hebt. Bij elke jas staat ook een waterkolom. Dit is een indicatie hoe waterdicht de jas is. Hoe hoger de waterkolom, hoe meer regenbuitjes je kan trotseren. Bekijk onze productomschrijvingen voor een goed beeld van de water- en winddichte jassencollectie.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!