Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Wandelschoenen categorie B

Wandelschoenen categorie B

Met een categorie B wandelschoen kom je een behoorlijk eind de berg op. Zodra de begroeiing stopt en er sneeuw verschijnt, is het beter om het een categorie hogerop te zoeken.  Meer informatie
Categorie B wandelschoenen zijn nog niet de zwaarste trekkingschoenen, maar ze zijn wel goed geschikt voor langere wandelingen, meerdaagse hikes of trektochten over bergpaden. Bij Vrijbuiter hebben we een uitgebreid assortiment categorie B wandelschoenen, voor zowel dames als heren. Bestel ze direct online of kom ze testen in onze winkels.
 
Voor stevige bergwandelingen
Als je van serieuze wandeltochten door de bergen houdt, dan kom je al snel minstens bij categorie B wandelschoenen uit. Deze bieden volledige ondersteuning aan je enkels en lenen zich daardoor goed als je over ruige paden of net iets daarbuiten wilt lopen. Ze zijn ook geschikt voor (lichte) huttentochten. Ook als je van plan bent om met een rugzak te lopen, zijn de categorie B wandelschoenen een goede keuze. Neem je veel zware bepakking mee, kijk dan ook eens bij de wat zwaardere B/C schoenen.
 
Topmerken als Meindl, Lowa en Hanwag
Bij Vrijbuiter vind je categorie B wandelschoenen van topmerken als Meindl, Lowa en Hanwag. Deze bergschoenen hebben allemaal stevige zolen, die veel stabiliteit en steun geven op ongelijk terrein. Er zit vast een wandelschoen tussen die bij je past. Als je twijfelt over de verschillende modellen en toepassingen, kom ze dan gerust passen en testen in één van onze megastores.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!