Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Wandelschoenen categorie A

Wandelschoenen categorie A

Goede categorie A wandelschoenen zijn een must voor je voeten tijdens een mooie wandeling op vlak of heuvelachtig terrein. Zo voorkom je pijnlijke drukpunten of blaren, iets wat natuurlijk niet fijn is tijdens een mooie wandeltocht.  Meer informatie
Ons assortiment wandelschoenen van categorie A is met zorg samengesteld, dus er is altijd een goede keus.
 
Categorie A wandelschoen
Wandelschoenen zijn er in verschillende categorieën. Een categorie A wandelschoen is zeer geschikt voor lichte wandelingen in het bos of op de Veluwe met je hond. Oftewel: een wandelschoen voor vlak en licht glooiend terrein, vaak een lichte en soepele wandelschoen. Bedenk van te voren dus goed welke eisen jij aan de schoen stelt!
 
Waterdicht, extra licht of met meer teenruimte
Onze schoenen hebben diverse kenmerken. Sommige wandelschoenen zijn volledig waterdicht, andere waterafstotend. Ook zijn er schoenen die licht zijn of extra stabiliteit bieden. Maar ook qua pasvorm zijn er specifieke eigenschappen, zoals categorie A modellen die speciaal zijn voor de wandelaar met Hallux Valgus, een standafwijking van de grote teen. Bekijk onze uitgebreide wandelschoenencollectie voor een volledig beeld.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!