Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.
Openingstijden Gouda en Zaandam.
Wandelschoenen categorie A/B

Wandelschoenen categorie A/B

Omdat geen wandeling en wandelaar hetzelfde is, hebben we A/B wandelschoenen in alle soorten en maten en voor ieder type terrein en avontuur. Om het kiezen van een wandelschoen die bij jouw activiteit past makkelijker te maken zijn ze verdeeld in categorieën (A t/m D).  Lees meer
23% korting
€ 129,99 € 99,99

Altijd de juiste wandelschoenen

Hier moet je op letten bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen

Lees meer
  • De grootste in camping en outdoor
  • 14 dagen gratis retourneren
  • 2 prachtige Megastores
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 15,-
  • Meer dan 20.000 producten
27% korting
€ 109,99 € 79,99
Waarbij categorie A staat voor een vrij soepele wandelschoen en categorie D voor ultra stijve, hoge bergschoenen voor het meest uitdagende werk in de bergen, zoals ijsklimmen.
 
Categorie A/B
Een schoen uit de A/B-categorie zit comfortabel tussen een lichte wandelschoen en een stevige bergschoen in. Het beste van twee werelden dus? Ja, als die werelden niet té extreem worden. Een flinke wandeling met bagage over vlak terrein of een wat lichtere wandeling door de heuvels, daar zijn ze het beste op hun plek. Hun halfhoge schacht zorgt hierbij voor voldoende stabiliteit en ondersteuning en de flexibele zool voor het nodige comfort. 
 
Van ultra licht tot super heavy-duty
Welk wandelavontuur jij ook aangaat, je vindt bij Vrijbuiter een schoen die daarbij past. Van superlichte schoenen voor het vlakke en snellere werk (of voor de echte berggeiten die springend omhoog gaan) tot extreem beschermend en stevig schoeisel waarin je ieder terrein en weertype de baas bent. In onze collectie vind je topmerken als Merrell, Meindl en Hanwag, die al jaren hun beste beentje voorzetten als het gaat om jouw wandelplezier. En wij doen dat ook! Hier, online, of in een van onze megastores waar we je graag van persoonlijk advies voorzien.
Vrijbuiter NL
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!