Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Wandelrugzakken

Wandelrugzakken

Als je gaat wandelen met uitrusting wil je een wandelrugzak waar je geen last van krijgt. Onze wandelrugzakken zijn speciaal geselecteerd om vervelende rugpijn of irritaties te voorkomen en optimaal comfort te bieden in welke omstandigheden dan ook. Meer informatie
16% korting
€ 59,99 € 49,99
Ontspannen, extreem of hip
Voordat je een wandelrugzak gaat aanschaffen, raden we je aan om goed te bedenken welke eigenschappen de wandelrugzak aan moet voldoen. Als je een middag gaat wandelen op de Veluwe met een picknick in je tas, heb je andere eisen dan wanneer je meerdere dagen en hoog de bergen ingaat met in potentie extremere weersomstandigheden. Ook de wandelaar die voorkeur heeft voor een wat hipper model, is bij ons aan het goede adres.
 
Alle soorten en maten
Onze wandelrugzakken zijn er in alle soorten en maten. Iemand van 2 meter zal voorkeur hebben voor een groter model waarbij de schouderbanden goed af te stellen zijn. Dames hebben voorkeur voor een speciaal damesmodel of wellicht fellere kleur dan de heren. Ook zijn er genoeg kindermodellen voor de jonge avonturier, volop keus! Fijne wandeling!
 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!