Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Walker luifels

Walker luifels

Met een Walker voortentluifel creëer je snel en eenvoudig extra leefruimte voor je caravan of voortent. Beschutting tegen zon en regen van boven, en met optionele zijwanden maak je het comfort helemaal compleet.  Meer informatie
Niet alle luifels zijn los verkrijgbaar, dat komt omdat die horen bij een specifiek model voortent. Niet helemaal zeker welke voortentluifel past bij jouw Walker voortent of kampeerwens? Laat je dan adviseren in een van onze megastores. Wij zorgen er graag voor dat jij er zo prettig mogelijk bij zit.
 
Bij Vrijbuiter zit je goed
Zoek je een Walker luifel voor de voortent van je camper of caravan? Dan zit je bij Vrijbuiter goed! Zoals je je leefruimte op de camping graag uitbreidt met een voortent begrijpen we dat een luifel net dat beetje extra comfort en luxe geeft. En dat heeft Walker ook uitstekend begrepen. Je gebruikt een Walker voortentluifel overigens ook net zo makkelijk op zich, dus zonder voortent, rechtstreeks bevestigd aan je camper of caravan. Handig, voor onderweg of als je even snel extra bescherming en overdekte leefruimte nodig hebt.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!