Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor tunneltenten

Vrijbuiter Outdoor tunneltenten

Vrijbuiter Outdoor tunneltenten zijn jouw ideale kampeermaatje als jij een onbezorgde vakantie wilt. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Natuurlijk wil jij geen moeilijke toestanden hebben met het opzetten van een tent na een lange reis. Dat je die priemende blik van de mede-kampeerders al voelt als het even niet lukt.

Vele soorten
Daarom zijn alle Vrijbuiter Outdoor tunneltenten supergemakkelijk op te zetten en hebben een duidelijke gebruiksaanwijzing. De tunneltenten van Vrijbuiter zijn er in veel soorten. Ga je met zijn tweeën of ga je met het hele gezin? Er is altijd een tunneltent geschikt voor jou.

Welk materiaal is geschikt voor jou?
Vrijbuiter Outdoor tunneltenten zijn er ook in verschillende materialen zoals katoen en polyester. Wil jij drie weken in de brandende zon staan met weinig regen? Dan is de katoenen tent het meest geschikt. Ga jij liever na een paar dagen weer naar een andere plek? Dan is de lichtere polyester tent meer geschikt. Er is ook nog een hybridevorm die voor- en nadelen van beide stoffen heeft. Houd er altijd rekening mee dat katoen duurzamer is dan de kunststof varianten. Kom langs bij een van onze megastorse en laat onze medewerkers jou informeren om zo jouw perfecte tent te vinden!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!