Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor slaapzakken

Vrijbuiter Outdoor slaapzakken

Ze slapen behoorlijk lekker weg, deze slaapzakken van Vrijbuiter. We luisteren graag naar de ervaringen van onze klanten en weten inmiddels goed waar jij als avontuurlijke slaper behoefte aan heeft.  Meer informatie
Of je nu een dekenmodel zoekt voor thuis, of een mummymodel voor een pittige meerdaagse wandeling, deze slaapzakken bevatten de beste materialen en nieuwste technieken voor een zo groot mogelijk slaapcomfort.
 
De juiste slaapzak voor elke slaapbehoefte
Het assortiment slaapzakken van Vrijbuiter is zeer divers. Zo zijn er langere slaapzakken, dunne slaapzakken en slaapzakken voor kinderen. Zo heeft een Vrijbuiter slaapzak een vulling van Microfibre voor een uitstekende isolerende werking en tegelijkertijd een hoog ventilerend vermogen. Op die manier voorkom je overmatige transpiratie en zorg je voor een aangenaam slaapklimaat.
 
Handig mee te nemen
Onze slaapzakken worden allemaal geleverd met een handige hoes, zodat je de slaapzak makkelijk opbergt en meeneemt naar je volgende bestemming. Je bent uiteraard meer dan welkom om de Vrijbuiter slaapzakken in onze winkel te bekijken en te testen. Kijk uit dat je niet in slaap valt!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!