Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor slaapmatten

Vrijbuiter Outdoor slaapmatten

Een hazenslaapje in de buitenlucht of drie weken in de tent, de slaapmatten van Vrijbuiter Outdoor geven je de rust die je verdient. Wellicht is de slaapmat één van de belangrijkste items in je kampeeruitrusting.  Meer informatie
Een goede nachtrust is immers goud waard. Met de brede collectie slaapmatten van Vrijbuiter bieden we je een goed alternatief voor je comfortabele bedje thuis. Bestel snel je favoriete slaapmat online of kom ze uitgebreid testen in één van onze megastores.
 
Voor ieder kampeeravontuur
De slaapmatten van Vrijbuiter Outdoor zijn er voor ieder kampeeravontuur. Een extra dikke slaapmat voor wanneer je lang op dezelfde plek blijft kamperen en dus meer comfort wilt. Of een extra dunne lichtgewicht slaapmat, die ideaal is als je elke dag je biezen pakt. Van luxe kampeermatten tot lichte reismatten en alles daartussen dus. Wij luisteren graag naar de ervaringen van onze klanten en onder ons eigen merk maken we voor ieder wat wils. Je vindt vast een kampeermat die bij jouw reis past.
 
Goede kwaliteit
Met een slaapmat van Vrijbuiter Outdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. De meeste slaapmatten in onze collectie zijn zelfopblazend en voorzien van een zachte bovenlaag met antislip. Ze variëren in lengte, breedte, dikte en soort schuim. Wat het beste is, hangt sterk af van je kampeeravontuur en je persoonlijke voorkeur. We weten dat de kwaliteit van je nachtrust alles bepalend is voor de kwaliteit van je trip. Dit voel je zodra je op een slaapmat van Vrijbuiter outdoor gaat liggen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!