VRIJBUITER OUTDOOR RHODOS 4

Lichtgewicht Vrijbuiter Outdoor tunneltent voor vier personen. De Rhodos 4 heeft een geïntegreerd luifel en is voorzien van veel ramen en ventilatiepunten. Ideaal voor een weekend weg of voor festivals. Polyester tenten zijn uitermate geschikt voor kampeerders of gezinnen op doorreis.

meer informatie

...

Je bekijkt nu: VRIJBUITER OUTDOOR RHODOS 4

Je hebt maar te kampen met al die voordelen...
Onze klanten kopen deze mooie 4-persoons kampeertent voor weekendjes weg, festivals of vakanties waarbij ze zich vaak verplaatsen. En dat is precies waar deze allround tunneltent voor is bedoeld. Hij weegt maar 11,5kg en je neemt hem dus overal mee naartoe. De Rhodos 4 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, veel ramen, een grote geïntegreerde luifel en ruime stahoogte. Hmm, nu we al zijn voordelen zo achter elkaar opsommen, snappen we meteen weer waarom hij zo populair geworden is.  

Hoog, licht en ultrahandig ingedeeld

De Rhodos is een tunneltent, bestaande uit een buitengedeelte, grote voortent en comfortabele binnentent. De tent geeft een heel ruimtelijk gevoel. De ingang is altijd vrij van wind en regen, want de grote ingebouwde luifel zorgt rondom voor beschutting. Fijn om onder te zitten! Maar ook binnen is het gezellig toeven. De voortent laat veel licht door, want hij bevat zowel aan de voorkant als aan de zijkanten grote ramen. Deze ramen bedien je eenvoudig met ritsen aan de buitenkant. De voortent is aan de zijkanten afgesloten met anti-tochtflappen. Er is voldoende ruimte om gezellig in de voortent te zitten; stoeltjes passen prima en zelfs een polonaise behoort tot de mogelijkheden.

Lichtgewicht polyester met comfortabele binnentent

De Rhodos is gemaakt van polyester tentdoek, wat licht van gewicht is en perfect waterdicht. Je mag de tent ook nat inpakken, als de situatie daarom vraagt. Het tentdoek is wel wat stugger en heeft weinig ademend vermogen. Zorg dus voor frisse lucht door regelmatig de ventilatievlakken deuren/ramen open te zetten. De Rhodos heeft een comfortabele binnentent, die je met clipjes aan de buitentent bevestigt. Het scheidingsgordijn verdeelt de slaapruimte in 2 comfortabele slaapcabines van 205 x 140cm. Tussen het tentdoek van de buitentent en dat van de binnentent zit een luchtlaag van 10cm, die isolerend werkt en de slaapcabines lekker warm houdt. Het zeil zit naadloos vast aan de wanden en laat geen vocht door.  

 


Andere klanten kochten ook


Specificaties

Productnummer 256681
Merk Vrijbuiter Outdoor
Model Rhodos 4
Merkkleur Green
Slaapplaatsen 4
Buitendoek Polyester PU 1500 mm
Binnendoek Nylon Ademend
Waterkolom 1500 mm
Grondzeil PE
Stokken Glasfiber
Buitentent Incl. luifel 480 x 290 cm
Binnentent 2 x 205 x 140 cm
Stahoogte 200 cm
Pakmaat 60 x 30 x 20 cm
Optioneel bij te bestellen Grondzeil leefruimte
Gewicht 11,5 kg
Garantietermijn 1 Jaar
Materiaal tentdoek Polyester

Een moment, we updaten jouw winkelmand!