VRIJBUITER OUTDOOR CHEROKEE 10

VRIJBUITER OUTDOOR CHEROKEE 10

5,0

De Cherokee 10 is een zelfopblaasbare slaapmat van 70 cm breed, erg comfortabel voor mensen die graag veel slaapruimte willen hebben. De mat heeft 10cm schuimvulling, zachte bovenlaag en een antisliplaag tegen verschuiven. Voor ultiem slaapgenot!

meer informatie

...

Extra slaapruimte: 70cm breed

Tijdens het kamperen doe je soms concessies, maar comfortabel slapen blijft belangrijk. De Cherokee 10L, een sterke slaapmat van ons eigen merk Vrijbuiter Outdoor, is een goede keuze. Deze luxe slaapmat is 10cm dik en 70cm breed. Ingepakt heeft deze mat een prima grootte voor kampeervakanties, maar ga er bijvoorbeeld niet de Mount Everest mee beklimmen.. Wil je een dunnere mat, die minder ruimte inneemt? Bekijk dan ook eens de Cherokee 7L; die is 7cm dik.

Veel comfort door isolatie en antislip

De Cherokee 10L is een zelfopblazend matras, wat veel voordelen met zich meebrengt. Het matras heeft luchtdichte buitenlagen en een isolerende vulling. De vulling bestaat uit een dikke laag schuim, zacht materiaal dat zich naar je lichaam vormt en je lichaamswarmte vasthoudt. Het maakt dit matras stabieler en warmer dan een standaard luchtbed. De bovenlaag van de Cherokee 10L is gemaakt van suède, wat ervoor zorgt dat je nóg lekkerder ligt. De onderste laag is voorzien van antislip, waardoor je nooit meer aan de andere kant van de tent wakker wordt ;)

Hoe werkt deze zelfopblazende slaapmat?

De Cherokee 10L is een zelfopblazend matras. Je hebt dus geen pomp nodig om dit matras klaar te maken voor de nacht. Als je het ventiel openmaakt, vult de mat zichzelf langzaam met lucht. Als de mat de dikte van het schuim heeft bereikt, kun je het ventiel sluiten en op de mat gaan slapen. Wil je ‘m weer compact opbergen? Open het ventiel dan en rol de mat vanaf de andere kant op, zo druk je de lucht richting het ventiel. Sluit het ventiel nu en rol de mat weer uit. Als je de mat nu weer op dezelfde manier oprolt (met het ventiel dicht), bouwt de druk zich opnieuw op bij het ventiel. Open het ventiel om de lucht eruit te laten. Herhaal deze handeling totdat de mat in zijn hoes past. Thuis bewaar je de mat het beste uitgerold met geopend ventiel. Zo gaat hij het langste mee.

Tip voor het eerste gebruik

Een nieuw zelfopblazend matras vult zich de eerste keer nog niet automatisch met lucht. Dat komt omdat het matras na productie heel strak is opgerold. Als je hoort en ziet dat het matras zich niet verder vult, terwijl het zijn dikte nog niet heeft bereikt, sluit dan het ventiel. Begin het matras vanaf het ventiel op te rollen. Je drukt dan de lucht die al in het matras zit naar achteren. Open vervolgens het ventiel, zodat het matras weer nieuwe lucht binnen kan laten. Herhaal dit enkele keren tot het matras zijn dikte heeft bereikt. En slapen maar!

Plus- en minpunten

  • SI: Self Inflating oftewel zelfopblazend
  • Goede warmte-isolatie en zachte bovenlaag
  • Met schuimvulling die zich helemaal naar je lichaam vormt
  • Minder geschikt voor lichtgewicht reiziger


Andere klanten kochten ook


Specificaties

Productnummer 212775
Materiaal Toplaag Polyester
Zelfopblaasbaar
Merk Vrijbuiter Outdoor
Model Cherokee 10
Merkkleur Tarpaulin Grey Black
Buitenstof Micro Polyester
Vulling Geperforeerd HD Foam
Afmetingen 205 x 70 x 10 cm
Lengte 205 cm
Hoogte 10 cm
Breedte 70 cm
Dikte 10 cm
Pakmaat 73 x 20 x 20 cm
Inclusief Draagtas
Gewicht 3,9 kg
Geslacht Unisex
Garantietermijn 2 jaar, niet op gaatjes

Vergelijkbare producten


Beoordeling over VRIJBUITER OUTDOOR CHEROKEE 10

3 reviews

Anoniem - 27-7-2016 22:02:18

Ook wij hebben op deze matjes fantastisch geslapen op vakantie. Ik ben 1,95 en weeg 110kg en heb geen moment het gevoel gehad dat het matje dun was of te smal. Aanrader, geld dubbel en dwars waard

Anoniem - 11-7-2016 20:00:15

Eindelijk uitgerust terug komen van vakantie zonder nekklachten. Ben een buikslaper en met een luchtbed kostte dat mijn nek. Dit bed slaapt heerlijk! Echt een aanrader!

Anoniem - 23-10-2015 00:08:56

prima matten


Beoordeling

5 sterren 3 3

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 5,0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!