Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor luifels

Vrijbuiter Outdoor luifels

Lekker koel een wijntje drinken op de camping onder je Vrijbuiter Outdoor luifel. Klinkt heerlijk toch? Ondanks het hete zonnetje blijf jij lekker koel.  Meer informatie
Misschien steekt er wel een lekker briesje op waardoor het heerlijk vertoeven is onder je eigen afdakje. Jij bent straks optimaal voorbereid op de zomer dankzij een luifel. Mocht er namelijk onverhoopt een buitje vallen. Dan zit jij mooi droog en kun je lekker luisteren naar dat heerlijke geluid van regendruppels op de tent.

Topkwaliteit
Vrijbuiter Outdoor is ons eigen merk en daar zijn we trots op! Je kan vertrouwen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. We hebben diverse luifels in het assortiment waardoor jij gegarandeerd de goede maat vindt. Voor allerlei caravans hebben wij luifels te koop. Kijk dus even welke caravan je hebt en meet hem goed op! Zo weet je zeker dat jij straks de goede luifel koopt!

Duurzame tips!
Je luifel kan jaren meegaan. Hiervoor moet je wel even wat dingen onthouden. De luifel moet je altijd met droog weer afbreken. Mocht dit niet lukken moet je zorgen dat hij zo snel mogelijk weer droogt. Als je de luifel nat op bergt heb je kans op schimmelvorming, en dat zou zonde zijn toch? Daarnaast berg je hem op een koele en droge plek op. Was de luifel nooit met zeep, dit tast de coating aan!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!