Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor luchtbedden

Vrijbuiter Outdoor luchtbedden

Of je nu op vakantie gaat of een makkelijk bed zoekt voor gasten, deze luchtbedden van Vrijbuiter Outdoor komen ongetwijfeld van pas. Ze zijn heel eenvoudig in gebruik; je pompt ze in een handomdraai op. Meer informatie
En voor je het weet heb je in je tentje, of waar dan ook, een heus kingsize boxspringgevoel gecreëerd. Bestel het Vrijbuiter Outdoor luchtbed van je dromen direct hier online, of kom een uurtje proefslapen in één van onze winkels.
 
Niet je bed uit rollen
Vrijbuiter Outdoor biedt een ruime collectie luchtbedden aan. Zo hebben we een aantal 1-persoons luchtbedden in verschillende kleuren, tweepersoons luchtbedden en extra lange luchtbedden voor lange mensen. Sommige luchtbedden hebben zelfs een geïntegreerde pomp. Vrijwel alle luchtbedden hebben een zachte toplaag van velours, waar je heerlijk op ligt. Deze laag is ook een antisliplaag, zodat je er niet zo makkelijk vanaf rolt.
 
Slaap zacht
Met een luchtbed van Vrijbuiter Outdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Al meer dan 30 jaar maken we producten van ons eigen merk, waarin we al onze kennis van het buitenleven verwerken. Dit doen we ook bij de luchtbedden. Want de kwaliteit van je nachtrust kan alles bepalend zijn voor de kwaliteit van je trip. Sweet dreams!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!