Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor campingtafels

Vrijbuiter Outdoor campingtafels

Wil je gezellig met je bord op schoot eten of heb je toch liever een campingtafel, Vrijbuiter heeft voor jou altijd een geschikte campingtafel. Vrijbuiter Outdoor kampeertafels zijn er in alle soorten en maten.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Heb je weinig ruimte om een tafel mee te nemen of heb je wat meer ruimte, er is altijd een juiste campingtafel te vinden.
 
Wat zoek jij?
Vrijbuiter Outdoor campingtafels zijn degelijk en van een goede kwaliteit. Je hebt Vrijbuiter Outdoor campingtafels die je ook als bijzettafel kunt gebruiken. Ideaal als je even je glas drinken naast je wilt neerzetten. Hou je van uitgebreid eten of krijg je medekampeerders op visite, dan heeft Vrijbuiter Outdoor ook royale campingtafels.
 
We hebben vast een tafeltje voor jou
De meeste tafels zijn voorzien van verstelbare poten zodat je op elke ondergrond de tafel recht kunt neerzetten én op de juiste hoogte kunt instellen voor het hoogste comfort. Neus maar eens rond en laat je inspireren door het grote aanbod van Vrijbuiter Outdoor campingtafels, er is er vast eentje te vinden die aan jouw wensen voldoet!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!