Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Vrijbuiter komt naar je toe

Omdat je op dit moment tijdelijk niet meer op avontuur kunt in je vertrouwde Vrijbuiter winkel, gaan we een deel van de bestellingen rondom Zaandam en Gouda gewoon zélf bezorgen. PostNL heeft het heel druk en op deze manier heb je het snel in huis én kunnen onze productexperts je alsnog persoonlijk advies geven bij je bestelde producten.

Hoe werkt het?

 • Kijk in de webshop of het product beschikbaar is in jouw dichtstbijzijnde Vrijbuiter winkel in Gouda of Zaandam
 • Plaats en betaal je bestelling in de Vrijbuiter webshop
 • Onze klantenservice kijkt of jouw pakje via onze eigen bezorgdienst gebracht kan worden. Twijfel je over de maat, laat het ons weten, dan nemen we een tweede maat voor je mee.
 • Pak je bestelling aan van onze expert en - als je wil - tips en advies in de deuropening. Veilig, en makkelijk, toch?*
 • Persoonlijk advies bij de voordeur

  Twijfel je over de maat van je nieuwe wandelschoenen of winterjas, bestel er dan twee en kijk in je eigen hal of deuropening welke past. Onze experts geven op veilige afstand advies en zorgen dat jij met de juiste spullen op avontuur gaat.

  *We bezorgen alleen in een straal van 20 km van onze winkels in Gouda en Zaandam. Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.
   

  Een moment, we updaten jouw winkelmand!