Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vrijbuiter Outdoor backpacks

Vrijbuiter Outdoor backpacks

Om niet al je kleren los mee op wereldreis te nemen is er een ultieme uitvinding gedaan: de Vrijbuiter backpacks! Okay, wij hebben de de rugzak helaas niet uitgevonden, maar wel geoptimaliseerd op basis van de ervaringen van onze klanten. Meer informatie
De backpacks van Vrijbuiter Outdoor zitten niet alleen zeer comfortabel, maar zijn ook scherp geprijsd en zitten vol met slimme opbergvakken en ritsen.
 
Slimmigheden
Bij Vrijbuiter backpacks hoef je niet de hele backpack overhoop te halen als je iets wilt pakken, ze hebben een handig bereikbaar hoofdvak en andere kleine vakjes. Ook slim is het extra vak aan de onderkant van de backpacks, voor het opbergen van een nat regenpak of de was. Kortom, genoeg slimmigheden!
 
Ideale pasvorm
Niet geheel onbelangrijk is de flexibele pasvorm van de sterke Vrijbuiter backpacks. Deze is geheel naar eigen smaak aan te passen. Er zit een zachte, ventilerende schuimlaag in je rug, de schouderbanden en op de heupriem; ultiem comfort dus. De schouderbanden zijn verder aan te passen voor de gewenste pasvorm. Kies je favoriete backpack uit en alvast een goede reis!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!